Roosterreinigers

VOPO ontwikkelt en produceert ruim 25 jaar eigen roosterreinigers. De VOPO roosterreiniger is betrouwbaar, compact en bijzonder geschikt voor kleine poldergemalen, blokbemalingen en inlaten die steeds verdergaand geautomatiseerd worden. De VOPO roosterreiniger is op vrijwel iedere locatie toepasbaar en inpasbaar. De roosterreiniger is gebaseerd op het principe van de kettingreiniger, voldoet aan hoge normen op het gebied van duurzaamheid en is vrijwel onderhoudsvrij.

Opvallend in onderhoud

De VOPO roosterreiniger is geheel thermisch verzinkt en/of voorzien van een corrosie werende coating en onder water worden uitsluitend watergesmeerde glijlagers gebruikt, die bovendien milieuveilig zijn. In combinatie met de langschalmige RVS ketting ontstaat een optimale werking met minimale onderhoudsintervallen.

Onopvallend in ontwerp

De vorm en geringe hoogte boven het maaiveld geven de reiniger een compact uiterlijk. Hierdoor speelt de roosterreiniger geen overheersende rol in zijn omgeving. Te denken valt aan landelijke omgeving met in de nabijheid oudhollandse watermolen(s).

Kroosvuil verplaatser

De VOPO roosterreiniger is gemakkelijk in bestaande en nieuwe situaties toe te passen en uit te breiden met de VOPO heavy duty transportbanden voor het verplaatsen van het kroosvuil.

Projecten

Actuele projecten

Contact

Neem contact met ons op

Neem contact op met VOPO
Bel ons op 0299 – 671 312

Vraag een offerte aan
Korte bouwtijd garantie

Onze storingsservice
Storingen snel verholpen

Realiseren. Reviseren. Renoveren.
© VOPO Pompen BV, 2016 - 2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring