Ontwerp en Engineering

VOPO beschikt over een eigen ontwerp- & engineeringafdeling. Op deze afdeling worden gemalen in Auto/CAD Inventor gedimensioneerd, berekend en getekend conform internationale standaards.

Fase 1: Basisontwerp

Gestart wordt met een principeontwerp in 3D, uitgaande van modulaire componenten en door de opdrachtgever aangeleverde gegevens als capaciteit, opvoerhoogte, polder- en boezempeilen, maaiveld- en slootbodemhoogte.

Fase 2: Detailontwerp

In de tweede fase wordt het ontwerp aangepast aan specifieke wensen en eisen en vervolgens geheel in Inventor gedetailleerd uitgewerkt en opgebouwd. Eventuele obstakels die anders pas in de uitvoeringsfase naar boven zouden komen, worden in dit stadium al ondervangen.

Naast ontwerp en engineering van gemalen kunnen wij u ook ondersteunen met bijkomende bouwtechnische zaken zoals sonderingen, verkennend bodemonderzoek, funderingsadvies, leidingberekeningen etc. In de uitvoeringsfase kan dit worden aangevuld met coördinatie t.b.v. energiebedrijven, wegbeheerders, noodbemalingen etc. Doordat VOPO o.m. gemalen bouwt volgens het prefab systeem kunnen wij uw projecten in een kortere bouwtijd realiseren tegen een aantrekkelijke prijs.

Projecten

Actuele projecten

Contact

Neem contact met ons op

Neem contact op met VOPO
Bel ons op 0299 – 671 312

Vraag een offerte aan
Korte bouwtijd garantie

Onze storingsservice
Storingen snel verholpen

Realiseren. Reviseren. Renoveren.
© VOPO Pompen BV, 2016 - 2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring