Advies

In de afgelopen 110 jaar hebben wij meer dan 10.000 projecten opgeleverd. Er zullen niet veel uitdagingen zijn op het gebied van oppervlaktewaterbeheer, die wij nog niet zijn tegengekomen. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om ook voor uw project de best mogelijke oplossing te vinden. Altijd met uw wensen en een inschatting van de bemalingssituatie als uitgangspunt en conform internationale standaards voor het dimensioneren van complete gemalen.

Van ontwerpen tot het engineeren en dimensioneren in Autocad Inventor van pompkelders, persleidingen, in- en uitstroomsnelheden etc. Daarnaast verzorgt VOPO ook de bijkomende bouwtechnische zaken zoals sonderingen, verkennend bodemonderzoek, funderingsadvies, leidingberekeningen etc. Uiteraard wordt ons advies waar nodig ondersteund door een van de bekende ingenieursbureaus.

De brede kennis van bemalingssituaties en de langdurige ervaring met talloze uitdagingen op het gebied van oppervlaktewater, heeft er bovendien voor gezorgd dat ook veel watertechnisch gerelateerde instanties ons benaderen voor advies.

Projecten

Actuele projecten

Contact

Neem contact met ons op

Neem contact op met VOPO
Bel ons op 0299 – 671 312

Vraag een offerte aan
Korte bouwtijd garantie

Onze storingsservice
Storingen snel verholpen

Realiseren. Reviseren. Renoveren.
© VOPO Pompen BV, 2016 - 2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring