Advies

In de afgelopen 110 jaar hebben wij meer dan 10.000 projecten opgeleverd. Er zullen niet veel uitdagingen zijn op het gebied van oppervlaktewaterbeheer, die wij nog niet zijn tegengekomen. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om ook voor uw project de best mogelijke oplossing te zoeken. Altijd met uw wensen en een inschatting van de bemalingssituatie als uitgangspunt en conform internationale standaards voor het dimensioneren van complete gemalen.

Van ontwerpen tot het berekenen in Auto/CAD Inventor van pompkelders, persleidingen, in- en uitstroomsnelheden etc. Daarnaast verzorgt VOPO ook de bijkomende bouwtechnische zaken zoals sonderingen, verkennend bodemonderzoek, funderingsadvies, leidingberekeningen etc. Uiteraard wordt ons advies waar nodig ondersteund door een van de bekende ingenieursbureaus.

De brede kennis van bemalingssituaties en de langdurige ervaring met talloze uitdagingen op het gebied van oppervlaktewater, heeft er bovendien voor gezorgd dat ook veel watertechnisch gerelateerde instanties ons benaderen voor advies.

Actuele projecten

PROJECT

Renovatie inlaatgemalen Zuid- en Noordeinderpolder Kassengebied 1 & 2

PROJECT

Doorspoelgemaal Capellesloot Enkhuizen

PROJECT

Renovatie gemaal Zuidoord VP

PROJECT

Vervanging gemaal Hogeweg te Rossum

Vragen? Neem contact met ons op

 1. Uw e-mailadres(*)
  Ongeldig e-mailadres
 2. Uw naam
  Invalid Input
 3. Onderwerp(*)
  Dit is een verplicht veld
 4. Uw vraag(*)
  Dit is een verplicht veld
 5. Invalid Input

© VOPO Pompen BV, 2016-2022. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring